spot_img
More
  spot_img
  HomeViaggioViaggio in AsiaLezersvraag: Dringend op zoek naar vertaalgids Thais – Nederlands

  Lezersvraag: Dringend op zoek naar vertaalgids Thais – Nederlands

  -

  Beste lezers,

  Ik ben dringend op zoek naar een woordenboek/zinnetjes vertaalgids Thais – Nederlands. Andersom Nederlands – Thais héb ik , daar zijn meerdere uitgevers van zo’n hulp gids. (Lonely Planet 2002)

  Ik heb ook een in het Thais geschreven stedentrip boekje van Ned. toeristische Steden en Attracties. Maar die beiden zijn dus vanuit het Nederlands geschreven en je moet via het Nederlandse woord (c.q. beschrijving) dan de Thaise vertaling vinden. Dat werkt in mijn geval niet !

  Ik zoek voor mijn Thaise partner een Thais gidsje/woordenboek met de Thaise woorden en daarnaast de Nederlandse vertaling (en daarnaast phonetisch zou helemaal verwennen zijn).

  Weet iemand waar ik dit kan vinden ?

  Groet

  Eddy


  1. Jasper zegt op

   De allermakkelijkste oplossing is via google translate. Als mijn vrouw iets niet begrijpt typ ik het nederlandse woord in, en presto de thaise vertaling verschijnt, inclusief de gesproken vertaling als je op het speaker-symbool klikt.
   Eronder staan vaak nog alternatieven gemeld, kun je zien of het de beste vertaling is voor wat je bedoeld. Voor zinnen werkt dit niet echt goed overigens.

   Daarnaast hebben wij het Thais-nederlandse woordenboek van LJM van Moergestel aangeschafd (tweedehands nog verkrijgbaar), gebruikt ze ook af en toe. Dit is wel iets precieser/beter dan google.

   VA:F (1.9.22_1171)

  Related articles

  Stay Connected

  0FansLike
  0FollowersFollow
  0FollowersFollow
  0SubscribersSubscribe
  spot_img

  Latest posts