spot_img
More
  spot_img
  HomeViaggioViaggio in AsiaVan de redactie: Waarom heb ik Thailandblog vandaag niet ontvangen?

  Van de redactie: Waarom heb ik Thailandblog vandaag niet ontvangen?

  -

  redactieMeerdere keren per week krijgt de redactie een e-mail van lezers van Thailandblog waarom ze de nieuwsbrief, die dagelijks automatisch verzonden wordt, niet hebben ontvangen.

  Daarom is het goed om een een toelichting te geven op die vraag. Allereerst is Thailandblog geen nieuwbrief maar een website (een blog). De nieuwsbrief is er alleen voor het gemak. Deze wordt automatisch gegenereerd aan de hand van de nieuwe artikelen op Thailandblog en 1 keer per dag verzonden, meestal om 11.00 uur Nederlandse tijd. Dus hier geen kip en het ei verhaal. De artikelen verschijnen eerst op de website en dan pas in de nieuwbrief. Stel dat er een dag geen nieuwe artikelen op Thailandblog te lezen zouden zijn dan is er ook geen nieuwsbrief.

  Dus als je geen nieuwbrief (meer) krijgt, dan hoeft de paniek niet toe te slaan. Je kan op je computer, laptop, iPad of telefoon, gewoon www.thailandblog.nl intikken en je krijgt alle nieuwe artikelen te zien. Doe je dat na 10.00 uur Nederlandse tijd, dan staan daar vrijwel alle nieuwe artikelen netje onder elkaar.

  Natuurlijk rest de vraag waarom sommige lezers de nieuwsbrief in hun mailbox niet meer ontvangen. Daar kunnen wij het volgende over zeggen:

  • De verzending van de nieuwsbrief gaat volledig automatisch.
  • Wij verwijderen niemand zo maar uit ons bestand.
  • Wij blokkeren nooit de nieuwsbriefverzending naar individuen.
  • Wij kunnen niet garanderen dat je de nieuwsbrief te allen tijde ontvangt.

  De belangrijkste reden dat je de nieuwsbrief niet meer ontvangt, is meestal dat het spamfilter van jouw e-mailprovider de nieuwsbrief blokkeert. Dat gebeurt vooral met Hotmail adressen, maar het kan ook bij andere providers voorkomen. Soms komt de nieuwsbrief opeens in je spammap terecht, let daar op en kijk daarom ook even in je spammap.


  Related articles

  Stay Connected

  0FansLike
  0FollowersFollow
  0FollowersFollow
  0SubscribersSubscribe
  spot_img

  Latest posts